fbpx Flanksteak sous vide | opskrifter | GastroFun.dk

Flanksteak sous vide

Flanksteak sous vide - (c)yedihousewareappliances.com
Sidst ændret:
Tirsdag den 28. juli, 2020 - 09:49
Beskrivelse

Vi har denne dejlige og lækre opskrift på en flanksteak tilberedt sous vide. Udskæringen kan være svær at tilberede på grillen eller i ovnen, da den er tynd og let kan få for længe og blive overtilberedt.
Ved hjælp af sous vide teknikken sikrer du dig at ramme et perfekt stykke kød - hver gang.

Sværhedsgrad
Udbytte
8 Portioner
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
7 timer, 5 minutter
Tid i alt
7 timer, 7 minutter
Ingredienser
1 spsk Olie
  Salt
  Peber
Vejledning

Indstil dit sous vide/vandbad til 55 grader i forvarm badet.

Krydr kødet med salt og peber og placér i en vakuum pose.

Forsegl posten og sænk den ned i badet.

Tilbered i 7 timer.

Fjern posen fra badet og tag kødet ud.

Tør kødet af med et viskestykke og krydr igen med salt og peber.

Varm olien op i en støbejernspande og brun kødet af på begge sider. Omkring 1 minut pr. side.

Noter

Kødet er tilberedt med denne sous vide stav fra Yedihousewareaooliances.com:

Sous vide stav-(c)yedihousewareappliances.com

Læs også
Grillet Flanksteak
Opskrift
Per Asmussen
Grillet flanksteak
Opskrift
Mona
Hovski-sauce-ski
Artikel
Redaktion
Skinke flanksteak
Opskrift
Mona
Kategori

Hvordan kan du så komme i gang med sous vide?

 



•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge:

Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.

Sociale medier

Kommentarer

Hej,

Tak for at du læser med og skriver🙏

Overordnet set, så ja. Det er primært tykkelsen/højden på kødet der afgører hvor lang tid kødet skal have. En udskæring på 650 gram er nok lidt lavere i højden end en på 2 kg, så giv den f.eks. 1 time mindre.

Men igen, så er der endnu flere "regler" man skal være opmærksom på. Er kødet krogmodnet eller af god kvalitet, så skal det typisk også have kortere tid. Hvis det er et tarveligt stykke kød, så skal det typisk have lidt længere tid.

Så brug vores tider/tabeller vejledende og prøv dig lidt frem - jeg er sikker på at du nok skal få succes med "vidunderapparatet" :-)

tor, 05/03/2020 - 14:28 Permalink