Flanksteak sous vide

Flanksteak sous vide - (c)yedihousewareappliances.com
Beskrivelse

Vi har denne dejlige og lækre opskrift på en flanksteak tilberedt sous vide. Udskæringen kan være svær at tilberede på grillen eller i ovnen, da den er tynd og let kan få for længe og blive overtilberedt.
Ved hjælp af sous vide teknikken sikrer du dig at ramme et perfekt stykke kød - hver gang.

Udbytte
8 Portioner
Foreberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
7 timer, 5 minutter
Tid i alt
7 timer, 7 minutter
Ingredienser
1 spsk Olie
  Salt
  Peber
Vejledning

Indstil dit sous vide/vandbad til 55 grader i forvarm badet.

Krydr kødet med salt og peber og placér i en vakuum pose.

Forsegl posten og sænk den ned i badet.

Tilbered i 7 timer.

Fjern posen fra badet og tag kødet ud.

Tør kødet af med et viskestykke og krydr igen med salt og peber.

Varm olien op i en støbejernspande og brun kødet af på begge sider. Omkring 1 minut pr. side.

Noter

Kødet er tilberedt med denne sous vide stav fra Yedihousewareaooliances.com:

Sous vide stav-(c)yedihousewareappliances.com

Source

Vil du selv i gang med sous vide?

•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge SousVide.dkImerco.dkSkousen.dkKitchenOne.dk eller KitchenTime.dk.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier