Drømmekagemuffins
Få ting i verden er bedre end drømmekage! 😊🙌🏻
Blød og svampet kagebund med syndigt kokosfyld på toppen... det allerbedste er naturligvis toppingen og personligt går jeg altid efter et “kant-stykke” fordi der er toppinglaget tykkest 😄
I dem her er der kant hele vejen rundt, har nemlig transformeret den klassiske drømmekage om til muffins... 😊
Og for li at give den liiiidt ekstra, har jeg også puttet fyld indeni 😄
De smager vanvittigt godt! De er nemme at lave, og nemmere at tage med på tur i denne udgave... 😊
Man skal ikk pille for meget ved opskrifter, der bar fungerer, så her får I helt klassisk drømmekage, som vi kender det, blot med lidt yoghurt i dejen for at gøre den ekstra svampet og fløde i stedet for mælk i toppingen, da det bar gør den liiidt mere lækker 😄
God fornøjelse og god dag! 😘
Drømmekage
Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk smør og sukker godt sammen.
Tilføj et æg ad gangen og pisk imellem hvert.
Tilføj mælk og yoghurt, rør sammen.
Tilsæt alle de tørre ingredienser og rør til fin lind dej.
Fordel dejen i muffinforme, fyld kun godt halvt op - de hæver og der skal være plads til fyld 😊
Bag muffinsene i 20 minutter ved 200 grader.
Fyldet
Imens smeltes alle ingredienser til fyldet i en gryde.
Når muffinsene har bagt i 20 min tilsættes fyldet på toppen. Skær evt et hul i toppen af muffinsene og put fyld i her også, hvis du vil ha noget indeni.
Bag i yderligere 5 minutter ved 200 grader.
Afkøl muffinsene og server.
Følg min Instagram profil her.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.