fbpx 🍫Chokoladepynt✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Chokoladepynt

Chokoladepynt
Beskrivelse

Chokolade smager dejligt og er god som pynt på kager og desserter. Det kan laves i en masse mønstre og som grene, blot det er tempereret korrekt.

Vi giver desuden et tip her til hvordan du lynhurtigt kan lave flotte mønstre med det dejlige chokolade.

Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedelsestid
2 minutter
Tid i alt
27 minutter
Ingredienser
  Mørk chokolade (Temperet)
  Vand (Koldt (gerne med isterninger i))
Vejledning

Start med at temperere dit chokolade. Er du ikke så sikker på metoderne over vandbad, med mikrobølgeovnen eller med 2/3 smeltet og resten i bagefter, så anbefaler vi sous vide metoden.

Den kan du se opskriften pĂĄ her.

Hvis du har brugt vores opskrift, så skal du blot skære et lille hul i hjørnet af vakuumposen og bruge det til at sprøjte med. Hvis ikke, så kom din tempererede chokolade i en sprøjtepose med et lille tyl.

Fyld en skĂĄl op med koldt vand og isterninger.

Sprøjt din chokolade direkte ned i vandet i dit ønskede mønster, som vi har vist i videoen herunder:

Efter cirka 30 sekunder er chokoladen stiv og det kan tages op og placeres det på en bagepapirsbeklædt bageplade.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier