fbpx Chokoladekage uden melūüćę | opskrifter | GastroFun.dk

Chokoladekage uden mel

Chokoladekage uden mel
Sidst ændret:
Torsdag den 7. marts, 2019 - 01:30
Beskrivelse

En l√¶kker chokoladekage v√¶kker altid gl√¶de og begejstring. Denne¬†chokoladekage er oven i k√łbet glutenfri, s√• alle kan spise med.

Velbekomme! 

Sværhedsgrad
Udbytte
8 personer
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
50 minutter
Ingredienser
150 g Sm√łr
150 g Brun farin
1⁄2 Vaniljestang (kornene heraf (kan evt. erstattes af 2 tsk. vanillesukker).)
1⁄4 tsk Salt (flagesalt)
  Flormelis (til drys)
  B√¶r (Vi brugte hindb√¶r)
Vejledning

Kage:

Smelt sm√łr og chokolade sammen i en sk√•l over vandbad - pas p√• der ikke kommer vand i chokoladeblandingen. Tag det af varmen, s√• snart det er smeltet sammen.

Pisk imens æg, farin og vaniljekorn lyst og luftigt, ca. 3-4 min.

R√łr den smeltede sm√łrblanding i lidt ad gangen og h√¶ld den f√¶rdige dej i en smurt springform (18-25 cm).

Drys med flagesalt og bag kagen i cirka¬†25-30 minutter¬†ved 175 grader¬†(160 grader¬†varmluft), til den er fast i kanten, men stadig bl√łd i midten. Lad kagen k√łle af p√• en rist.

 

Drys kagen med flormelis - gerne drysset gennem en tesi - og server med bær. 

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbr√łdsdej her:


Se f.eks. hvordan du folder toastbr√łdsdej her:

Sociale medier