fbpx ✅Bloody Mary 2.0🍹 | opskrifter | GastroFun.dk

Bloody Mary 2.0

Bloody Mary 2.0
Beskrivelse

Vi elsker at få eksperternes opskrifter og deres måde at bruge deres teknikker på.

Der er som regel en grund til at mad smager bedre på gode restauranter og drinks smager bedre i barer hvor der bliver kræst om detaljerne.

Her har vi et bud på en flot og lækker opgradering af den klassiske Bloody Mary.

Vi har opskriften fra bogen: "Bartenderens cocktails - de bedste opskrifter på klassiske og nye drinks", skrevet af Jeppe Nothlev & Nicklas Jørgensen.

Udbytte
1 drink
Tilberedelsestid
10 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Bloody Mary 2.0)
6 cl Vodka
8 cl Tomatjuice (eller 6 blommetomater)
1 1⁄2 cl Spicemix (se opskriften herunder)
  Opskriftsgruppe (Spicemix (3 dl))
50 g Citrontimian (frisk og på stilk)
25 g Koriander (frisk)
25 g Basilikum (frisk)
1⁄2 dl Tabasco Sauce
50 g Bladselleri (i tern)
25 g Chili (frisk og grøn)
10 g Peber (knust og sorte)
10 g Salt
5 g Peber (rosa)
25 g Svampe (tørrede karljohan-svampe)
25 g Chili (tørret)
Vejledning

Bloody Mary 2.0

Opskriften kræver en saftpresser, boston-shaker, julep-strainer og highball-glas.


Start med at juice dine tomater enten ved at rive dem eller på en saftpresser.

Kom alle ingredienserne på nær basilikum i Boston-glasset.

Tilsæt derefter is i Boston-tinnet.

Hæld ingredienserne fra Boston-glasset over isen.

Kast cocktailen fra tin til glas 3-4 gange, så din Bloody Mary bliver lækker og luftig.

Kom isterninger i Highball-glasset og strain til sidst cocktailen over isterningerne og pynt med lidt basilikum.

 

Spicemix

Opskriften kræver et glas med tætsluttende låg på 600 ml, kniv, skærebræt, decilitermål og en vægt. 

Skold glasset, som den færdige spicemix skal opbevares i.

Vask de friske krydderurter.

Kom alle ingredienserne i glasset.

Lad blandingen stå i 7 dage og ryst den gerne dagligt.

Si den færdige spicemix og opbevar i køleskabet i op til 4 måneder.

Source

Vi har opskriften fra bogen: "Bartenderens cocktails", udgivet af Politikens Forlag.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Bloody mary
Opskrift
Redaktion