fbpx Blommetrifli 👩‍🍳 | opskrifter | GastroFun.dk

Blommetrifli

Blommetrifli
Beskrivelse

I denne opskrift bruges frugtmassen, der er tilbage, efter du har kogt blommesaft, som base i en skøn trifli. 

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
15 minutter
Ingredienser
  Blommer (de udkogte blommer fra blommesaften)
  Alkohol (Sherry eller portvin)
Vejledning

Her skal du bruge frugtmassen, der blev tilovers fra blommesaften.  

Pisk fløden til skum sammen med lidt vanillesukker. Knus makronerne. 

Tag en flot glasskål i passende størrelse og læg lagvis knuste makroner (stænk makronerne med lidt portvin eller sherry), blommemassen og flødeskum. Alternativt kan du bruge portionsglas til at anrette triflien i. 

Pynt eventuelt triflien med et drys smuttede, hakkede mandler på toppen inden servering.  

 

 

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier