Banana bread (banankage)

Micki Chengs banankage
Sidst ændret:
Tirsdag den 8. december, 2020 - 14:31
Beskrivelse

JAAA TAAAAK til den mest lækre og svampede banankage!! 🍌🍌

Nogle gange må det bare gerne være lækkert og nemt, så i anledningen af weeekenden har jeg lige bikset dette banana bread / banankage over! 🤩🤩

Det smager helt fantastisk og et hverken klæg eller alt for tungt!! 🙌🏼🙌🏼

Kagen er lavet i en brødform på cirka 25 cm.
 

Sværhedsgrad
Udbytte
1 kage
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
50 minutter
Tid i alt
1 time
Ingredienser
250 g Mel
1 tsk Bagepulver
1⁄2 tsk Salt
1 tsk Kardemomme
125 g Smør (blødt)
100 g Brun farin
50 g Sukker
2 Æg (store)
350 g Moden Banan (cirka 4 stk.)
Vejledning

Pisk æg, sukker, brun farin og vanilje til en luftig æggesnaps.

Mos bananerne og smelt smørret.

Bland mel, bagepulver, salt, kardemomme og kanel og sigt det i æggesnapsen.

Tilsæt smør, moste bananer og creme fraiche og vend det hele godt sammen.

Kom dejen i en smurt og sukkerdrysset brødform og giv kagen cirka 45-55 minutter ved 180 grader almindelig ovn på næstnederste rille.

Vend kagen ud og lad den køle på en rist inden servering!

God fornøjelse🤩🤩

Kilde

Følg mig på Instagram her

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier