fbpx 🍆Baba ganoush | opskrifter | GastroFun.dk

Baba ganoush

Baba ganoush
Sidst ændret:
Torsdag den 27. juni, 2019 - 15:54
Beskrivelse

Baba ganoush er en fantastisk cremet dip af bagte auberginer.

Den er et hit som en del af en mellemøstlig buffet eller som en snack sammen med grøntsagsstænger og lunt fladbrød.

Vi har denne opskrift fra bogen: "Grøntsagsglæde".

Sværhedsgrad
Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
50 minutter
Ingredienser
1 fed Hvidløg (1-2 fed (kan undlades))
  Citronsaft (saften fra ½-1 citron)
3 spsk Tahin (Lys)
  Persille (1 hĂĄndfuld frisk persille, finthakket)
1 tsk Sambal Oelek (Eller 1/4 finhakket rød chili)
  Salt
  Peber (Fra kværn)
Vejledning

Tænd ovnen på 200 grader.

Halvér auberginerne, og placér dem på en beklædt bageplade med skindsiden opad.

Bag auberginerne i 25 minutter, til de er helt møre, og lad dem derefter køle lidt af.

Skrab kødet ud af de bagte auberginer, og kassér skindet.

Mos auberginekødet sammen med de resterende ingredienser med en gaffel.

Smag til, og lad dippen køle af inden servering. 

Source

Vi har opskriften fra bogen: "Grøntsagsglæde

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Salater
Artikel
Redaktion