fbpx ✅🥩Asiatisk svineslag sous vide | opskrifter | GastroFun.dk

Asiatisk svineslag sous vide

Asiatisk svineslag sous vide
Beskrivelse

Ved hjælp af sous vide teknikken, få ingredienser og en langtidstilberedning, kan man få et lækkert og velsmagende asiatisk inspireret måltid.

Vi har fået opskriften fra Burton Sous Vide.

Udbytte
4 Portioner
Foreberedelsestid
8 timer
Tilberedelsestid
12 timer, 15 minutter
Tid i alt
20 timer, 15 minutter
Vejledning

Start med at ridse dit svineslag på skindsiden.

Bland alle ingredienserne og hæld det hen over kødet i en bøtte.

Sæt låg på bøtten og lad det stå et par timer, gerne natten over.

Tag det ud af bøtten (gerne om morgenen) og vakuumpak det.

Læg det i dit sous vide/vandbad og tilbered det i 12 timer ved 82 grader.

Pak kødet ud efter de 12 timer og giv det 5-10 minutter i ovnen ved 225 grader varmluft, så marinaden kan få lidt stegeskorpe.

Server med ris, grønt  og sur/sød sauce.

Noter

Se hele videoen her:

Kategori

Mad


Vil du selv i gang med sous vide?

•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge:

Sværhedsgrad
Sociale medier