fbpx ⚽Bageform: Fodboldbane | GastroFun.dk

Bageform: Fodboldbane

Bageform Fodboldbane
Indholdsfortegnelse

Når man har fødselsdag, føles dagen som noget særligt. Det er sådan set ligegyldigt, om man fylder 5, 25 eller 50 år: Det er en dag, der meget gerne må markeres på den ene eller anden måde.

Lidt ekstra opmærksomhed i dagens anledning er altid kærkommen, uanset om det er i form af gaver, en lille sang, en stor fest eller "bare" en lækker kage.

 

Når vi skal fejre dem, vi holder af, så ved vi, at det godt kan svare sig at forberede noget helt specielt. En fødselsdagskage er en god gammel traver, og uanset hvor mange lys, der skal i kagen, så må den meget gerne afspejle fødselarens personlighed. Det kan man gøre på mange kreative måder. Én måde er at bage en kage, der tager udgangspunkt i fødselarens interesser eller hobbyer.

Er vedkommende for eksempel en vaskeægte fodboldfan, kunne en idé være at bage en kage, der ligner en fodboldbane! Det lyder måske lidt omfattende, men det er det slet ikke. Du skal blot bruge en 3D-bageform, der er formet som en fodboldbane. Og smagen, ja, det kan passende være den, som fødselsdagsbarnet nu end foretrækker allermest.

Fodboldbane-bageformen fra bagetid.dk er lavet af hvidblik med non-stick, så kagen nemt slipper formen igen. Kagen får smarte 3D-markeringer, der ligner en rigtig foldboldbane! Bagefter kan kagen pyntes med et dekorationssæt med små spillere, mål, målmænd og en dommer.

Bageformen måler:

  • Indvendige mål: 35 x 25 x 5 centimeter
  • Udvendige mål: 40 x 27,5 x 5 cm

Skal kagen transporteres, er bageformen også smart at bruge, da den består af både en bund og en top. Læg blot toppen på igen efter bagningen, og du har en smart transportkasse til kagen.

Den tåler desuden maskinopvask, så den er nem at rengøre.


Køb fodboldbageformen her hos Bagetid.dk. 

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Sociale medier
Læs også
Fodboldkage dekorationssæt
Artikel
Sponsoreret indhold