fbpx 🍞Yoghurt toastbrød | opskrift på Gastro Fun

Yoghurt toastbrød

Yoghurt toastbrød
Underrubrik
Lækkert og luftigt toastbrød
Sidst ændret:
Torsdag den 4. april, 2019 - 15:16
Beskrivelse

Toastbrød med yoghurt. Opskriften indeholder yoghurt, hvilket gør den mere svampet og blød end normal toastbrød.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 Brød
Forberedelsestid
1 time, 15 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
1 time, 45 minutter
Ingredienser
1⁄2 pk Tørgær
1 spsk Sukker
1 spsk Groft salt
3 spsk Olie
2 dl A38
3 dl Vand (Lunkent )
25 g Smør (Til at smører brødformen)
500 g Hvedemel
Vejledning

Opløs gær, sukker og salt i lunkent vand.

Tilsæt olie og A38.

Ælt melen i lidt ad gangen, for at sikre at dejen ikke bliver for tør.

Når dejen er lækker og smidig, sættes dejen til hævning under en badehætte i 30 min.

Smør sandwichbrødformen samt låget i rigeligt smør - det forhindrer at brødet klistrer sig fast til formen.

Brug samme fremgangsmåde til hævning og deling af brødet som i denne opskrift på almindelig Toastbrød.

 

Kilde

Sandwichbrødformen kan bl.a. købes her.

Læs også
Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier