Wonton suppe

Wonton suppe
Sidst ændret:
Tirsdag den 8. december, 2020 - 19:58
Beskrivelse

Vi giver dig en lækker opskrift på en wonton suppe, der er nem at lave og smager dejligt. Vi bruger færdiglavet wontondej og hønsefond, så retten kan laves på 20 minutter.

Sværhedsgrad
Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
2 tsk Sukker
1⁄2 tsk Peber
2 spsk Fiskesauce (Stængler)
4 tsk Olie (Smagsneutral)
3 fed Hvidløg
1⁄2 pk Wontondej
1 Forårsløg (Hakket)
1 spsk Soja (Lys)
1 spsk Fiskesauce
1⁄2 tsk Sukker
1⁄2 tsk Peber
Vejledning

Suppe

Start med at bringe hønsefonden i kog og tilsæt derefter sukkeret, peberet og fiskesaucen.

Hak hvidløget fint og steg det gyldent i olien i en lille gryde. Læg det til side til anretningen.

 

Wontons

Placer kødet i en skål og tilsæt det hakkede forårsløg.

Bland det hele sammen med den lyse soja, fiskesaucen, peberet og sukkeret. Lad det gerne trække i 15-20 minutter.

Placer dejen på køkkenbordet og læg en teskefuld af farsen midt på dejen. Hav en lille skål med vand stående ved siden, som du kan dyppe en finger i og fugte dejen rundt om fyldet. Saml din wonton ved at løfte dejen op over fyldet og klem det godt sammen. 

Kog dem i 3-4 minutter og de er klar til servering.


Servering

Placer et på wontons i en dyb tallerken og hæld den varme suppe henover sammen med lidt af hvidløg i olien.

Pynt gerne med hakket rød chili, koriander og forårsløg.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier