Wienerschnitzel med dreng

En opskrift på den klassiske wienerschnitzel serveret med brasede kartofler og dampede ærter.
Garnituren på toppen kaldes en dreng og består af en citronskive med kapers, ansjoser og masser af friskhøvlet peberrod.
Kødet bankes fladt med en kødhammer. Bank det ud, så det er cirka 1/2 centimeter tykt.
Hæld med og rasp på hver sin flade tallerken. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken.
Dyp først kødet i mel, derefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp.
Varm en stor stegepande op med rigeligt smør og olie. Det er vigtigt, du ikke sparer på fedtstoffet, når du steger ting med paneret overflade, fedtstoffet er nødvendigt for at opnå den lækre, sprøde stegeskorpe.
Læg kødet på den varme pande og steg det i 2-3 minutter på hver side, til det er gennemstegt og gyldenbrunt.
Garniture (dreng):
Skær to pæne skiver af citronen.
Læg to ansjoser på hver citronskive. Fordel kapers og peberrod over og læg en citronskive med fyld over hvert stykke kød.
Servering:
Server wienerschnitzlerne med brasede kartofler og dampede, fine ærter.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.