Vikingegryde

Vikingegryde
Sidst ændret:
Mandag den 7. december, 2020 - 21:01
Beskrivelse

Oktober Gryde, Fredags Comfort Food aka Vikinge Gryde med mørbrad, champignoner, porre og lækker lækker sovs.

Skøn simregryde med masser af smag.

Serveres med ris eller kartoffelmos.

En klar familie favorit - Glæd dig !

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
45 minutter
Tid i alt
55 minutter
Ingredienser
1 Svinemørbrad (afpudset og skåret i mundrette stykker)
1 pk Bacon (tørsaltet)
20 g Smør
1 Løg (skåret i tern)
1 Porre (snittet)
2 fed Hvidløg (finthakket)
1 ds Tomatpure (koncentreret)
1 spsk Karry
2 1⁄2 dl Fløde
50 g Flødeost
Vejledning

Brun bacon og mørbrad i smør.

Kom grønsagerne ved og giv god varme.

Tilsæt karry og tomatpure.

Lad puréen få god varme👌🏻

Tilføj fløde og flødeost.

Krydr med salt og peber.

Retten simre stille i gryden i 30-45 minutter og kan jævnes lidt med maizena, hvis det er nødvendigt.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier