fbpx ✅Vietnamesiske forårsruller | opskrifter | GastroFun.dk

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller
Beskrivelse

Vietnamesiske forårsruller er også blevet et hit herhjemme, og det er ikke vanskeligt at forstå hvorfor. De består i al sin enkelhed af tynde stykker tørret rispapir, der rulles om kød, grøntsager og eventuelt nudler og serveres med f.eks. soja, sød chilisauce. Let og hurtigt at lave og perfekt til alle de, der gerne vil spise sundt, selv om tiden er knap. 

 

Udbytte
4 Personer
Foreberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
1 pk Rispapir (fås i de fleste supermarkeder)
3 tsk Frisk ingefær (fintrevet)
5 spsk Hoisinsauce
1 bdt Krydderurter (f.eks. koriander, mynte og thaibasilikum )
400 g Blandede grøntsager (f.eks. gulerod, forårsløg, sukerærter og agurk)
100 g nudler (Risnudler)
  Soja
  Olie (til stegning)
Vejledning

Afpuds mørbraden og skær den i tynde strimler.

Kom kødet i en skål eller en frysepose. Rør hoisinsauce og revet ingefær sammen og lad kødet marinere i denne blanding i minimum 60 minutter. 

Opvarm en stegepande og steg kødet, til det er netop gennemstegt. Mørbrad må aldrig steges for længe, da det så vil blive hårdt og tørt.

Kog risnudlerne efter anvisningen på pakken. 

Rens/skræl grøntsagerne og skær den i tynde stave. Lad salatbladene være hele. 

Skyl krydderurterne og hak dem groft. 

Blødgør rispapiret efter anvisningen på pakken. 

Læg et stykke rispapir på en tallerken eller et skærebræt. Læg kød, risnudler, grøntsager og krydderurter på midten af papiret og rul forårsrullen stramt sammen.

Server de vietnamesiske forårsruller med soja og sød chilisauce.  

Kategori

Mad

Sværhedsgrad
Sociale medier