fbpx Verdens bedste flæskesvær 🏆😋 | opskrifter | GastroFun.dk

Verdens bedste flæskesvær

Flæskesvær
Underrubrik
Triple fried
Beskrivelse

Verdens bedste flæskesvær tilberedt ved hjælp af tålmodighed og frituren.

3 ture i frituregryden giver den perfekte sprødhed og resultat - hver gang. 

Udbytte
2 Portioner
Foreberedelsestid
3 timer
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
3 timer, 15 minutter
Ingredienser
1 Svineslag (Svær fra en kamsteg eller ribbensteg)
  Vand
  Salt
Vejledning

Skær den ønskede størrelse svær af svineslaget.

Kog sværere i rigeligt vand, i 15 min.

Tør sværere grundigt og lad dem køle af (gerne i fryseren).

1) Kog sværene i frituren i 5 min ved 150 grader, læg dem på et viskestykke mens de tørrer og køler af (gerne i fryseren).

2) Kog sværene i frituren i 5 min ved 170 grader, og lad dem igen køle på et viskestykke. (gerne i fryseren).

3) Kog sværene i frituren i 5 min ved 190 grader, lad dem dryppe af på et viskestykke, drys dem med salt og de er klar til at blive spist.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også