fbpx ✅Vegetarburger🍔med🍄portobello og kikærtebøf | opskrifter | GastroFun.dk

Vegetarburger med portobello og kikærtebøf

Vegetarburger med portobelle og kikærtebøf
Sidst ændret:
Torsdag den 7. maj, 2020 - 10:02
Beskrivelse

Vegetarburger med portobello & kikærtebøf.

"Her har vi brugt portobellosvampe i stedet for brød, lavet en bøf af kikærter og rørt en god karrydressing til.

En burger med masser af smag!"

Vi har opskriften fra bogen: "Sundt&Sjovt" , skrevet af Anton Fabricius, Stephanie Agger og Patrick Brylov.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 personer
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
22 minutter
Ingredienser
150 g Kikærter (fra dåse, væden hældt fra)
2 fed Hvidløg
20 g Havregryn
20 g Havregryn (blendet til mel)
20 g Græsk Yoghurt (2 %)
1 tsk Honning
1 tsk Karry
  Olie (til stegning)
25 g Rødløg (i skiver)
30 g Feldsalat
Vejledning

Kom kikærter, æg, hvidløg og havregryn i en blender, og blend det til en samlet masse (ca. 60 sek.).

Form massen til en til to bøffer.

Steg på panden til bøfferne er gyldenbrune.

Vend portobello svampene i den blendede havregryn (mel).

Bag portobello svampene i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.

Lav en karrydressing af græsk yoghurt, honning og karry og smag til med salt og peber.

Saml burgeren med portobellosvamp, grøntsager, bøf og karrydressing.

Noter

Fotos: Line Falck

Læs også
Alt du skal vide om burgeren
Artikel
Redaktion
Nemme veje til grønnere mad
Artikel
Redaktion
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.

Sociale medier