Vegetarburger med portobello og kikærtebøf

Vegetarburger med portobello & kikærtebøf.
"Her har vi brugt portobellosvampe i stedet for brød, lavet en bøf af kikærter og rørt en god karrydressing til.
En burger med masser af smag!"
Vi har opskriften fra bogen: "Sundt&Sjovt" , skrevet af Anton Fabricius, Stephanie Agger og Patrick Brylov.
Kom kikærter, æg, hvidløg og havregryn i en blender, og blend det til en samlet masse (ca. 60 sek.).
Form massen til en til to bøffer.
Steg på panden til bøfferne er gyldenbrune.
Vend portobello svampene i den blendede havregryn (mel).
Bag portobello svampene i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.
Lav en karrydressing af græsk yoghurt, honning og karry og smag til med salt og peber.
Saml burgeren med portobellosvamp, grøntsager, bøf og karrydressing.
Fotos: Line Falck



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.