Varme Hveder

Den danske klassiker varme hveder.
Opskriften er nem og hurtigere end andre varme hveder opskrifter.
Lun mælken, f.eks. i en mikroovn til den er lunken.
Rør gæren ud mælken derefter.
Tilsæt sukkeret, æggene, smeltet smør og kardemomme og pisk det godt sammen.
Tilsæt derefter saltet og lidt mel ad gangen.
Når dejen er lækker og lind, lad det så hæve i 30 minutter
Form det til boller og lad det hæve under et klæde i 10 minutter på en bageplade. Det er vigtigt at bollerne står tæt på hinanden, så de kan vokse sammen.
Hæld kogende vand i din vask (husk proppen) og bagepladen med bollerne hen over i 20 minutter.
Bag bollerne ved cirka 200 grader (almindelig ovn) i 12 minutter og lad dem hvile lidt før du spiser dem.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.