Vafler med havregryn

Oprettelsesdato:
Lørdag den 15. september, 2018 - 11:37
Sidst ændret:
Mandag den 23. marts, 2020 - 08:36
Beskrivelse
Lækre og sprøde vafler med havregryn!
Havregryn i dejen gør disse vafler lidt sundere og mere fiberrige end traditionelle vafler bagt kun på hvedemel. De er dog på ingen måde mindre velsmagende, og har du hang til lækre, hjemmebagte vafler, skal du absolut prøve denne opskrift!
Sværhedsgrad
Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
25 minutter
Vejledning
Bland havregryn og mælk sammen i en skål.
Lad blandingen stå i cirka 10 minutter, til havregrynene er blødt lidt op.
Kom melet i dejen og rør den sammen med en elpisker.
Tilsæt lidt mere mælk, hvis dejen er for tyk. Den skal være lidt tykkere end pandekagedej, men ikke så tyk som en kagedej.
Bag vaflerne gyldne og sprøde i et vaffeljern smurt med smør.
Server med sukker og syltetøj.
Kilde
Derudover har vi bl.a. disse opskrifter:
Læs flere af vores opskrifter
Kategori