fbpx ✅Tvistet pasta carbonara med appelsin og persille | opskrifter | GastroFun.dk

Tvistet pasta carbonara med appelsin og persille

Tvistet pasta carbonara med appelsin og persille
Beskrivelse

Elsker du spaghetti carbonara og drømmer om en glutenfri og vegetarudgave - så har vi en lækker opskrift til dig her.

Vi har opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter", hvor forfatteren Sandra Pugliese har fokus på at hjælpe hendes læsere med at leve så glutenfrit som overhoved muligt i dagligdagen.

Udbytte
2 Portioner
Foreberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Pasta)
80 g Spaghetti (Fuldkorns)
200 g Gulerødder (Skrællet vægt)
300 g Squash
  Opskriftsgruppe (Sauce)
4 Æg
2 tsk Kapers
1 Appelsin (Økologisk)
  Persille (En stor håndfuld)
50 g Pecorino
  Salt
  Peber (Fra kværn)
Vejledning

Pasta:

Skrub eller skræl guleroden.

Skyl squashen.

Skær begge dele (hver for sig) i tynde strimler enten med en spiralizer eller med et juliennejern.

Kog spaghettien efter anvisningen pa pakken, og tilsæt gulerodsstrimlerne 1 minut, inden du hælder vandet fra.

Bland spaghetti og gulerødder med squashstrimler.

 

Sauce:

Pisk æggene sammen.

Skyl kapers, tryk dem tørre for væde, og finthak dem.

Skyl appelsinen, og fintriv skallen.

Skyl og slyng persillen, og finthak den.

Bland æg med kapers, appelsinskal og persille, og drys med salt og peber.

Bland straks saucen i den varme pasta med grøntsager.

Hvis du ønsker saucen mere fast, så varm den og pastaen igennem i gryden, til den begynder at stivne.

Drys med fintrevet pecorino, og server.

Source

Vi har fået opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter"

Kategori

Mad

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Spaghetti alla Carbonara
Artikel
Redaktion
Sund hverdagsmad
Artikel
Redaktion
Med eller uden gluten?
Artikel
Redaktion