fbpx ūüćįTvebakkekage | opskrifter | GastroFun.dk

Tvebakkekage

Tvebakkekage
Sidst ændret:
Mandag den 11. marts, 2019 - 13:00
Beskrivelse

Super simpel opskrift på en kage bestående af kun tre ingredienser: Tvebakker, æg og sukker.

Kagen er en god grundkage, man kan tilf√łje alle mulige ingredienser, f.eks.:

  • Hakkede n√łdder
  • Chokolade
  • Rosiner
  • Krydderier

Jeg har ofte tilsat hvid chokolade til dejen, men man kan ogs√• pr√łve med andre chokolader. Den er sikkert ogs√• god med karamel eller lakrids. N√•r vi fik den i min barndom, blev den altid serveret med creme fraiche og d√•sefrugt, og det fungerer faktisk stadig, synes jeg.¬†

Sværhedsgrad
Udbytte
1 kage
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
35 minutter
Tid i alt
50 minutter
Ingredienser
2 dl Sukker
Vejledning

1.    Find to store skåle, et decilitermål, en dejskraber og en elpisker.

2.¬†¬† ¬†Del √¶ggeblommer og ‚Äď hvider og put dem i hver deres sk√•l.

3.    Tilsæt sukkeret til æggeblommerne og pisk til massen er flydende og næsten hvid (det hedder en æggesnaps).

4.¬†¬† ¬†Vask piskerisene og t√łr dem af.

5.    Pisk æggehviderne til de er helt stive.

6.    Tænd ovnen på 180 grader celsius.

7.    Knus tvebakkerne ned i æggesnapsen.

8.    Vend forsigtigt æggehviderne i tvebakkeblandingen med en dejskraber.

9.    Hæld dejen i en smurt tærteform eller springform.

10.  Bag kagen i 35 minutter.
 

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbr√łdsdej her:

 

Sociale medier
Læs også
Pærekage
Opskrift
Thomas
Gulerodskage
Opskrift
Thomas
Æbletærte
Opskrift
Thomas