fbpx Okse tværreb grill | opskrifter | GastroFun.dk

Tværreb

Tværreb
Underrubrik
Low & slow
Beskrivelse

Simpel og lækker opskrift på grillet tværreb fra okse. 

Kødet er marineret i en blanding af øl, citronsaft og honning og serveres med en dejlig bønnesalat.

Vi har opskriften fra Bitz & Holms bog: "Grill revolution".

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
5 timer, 50 minutter
Tid i alt
6 timer
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Tværreb)
4 kg Oksetværreb (Cirka)
  Øl
  Salt (Røget)
  Opskriftsgruppe (Bønnesalat)
200 g Bønner (Grønne og friske )
1 Løg (Skåret i både)
4 Tomater (Gerne i forskellige farver)
  Olie
  ost (F.eks. parmesan)
  Savojkål (Blade)
Vejledning

Bland honning, øl, citronsaft og røget salt, og pensl tværrebet med det.

Kom kødet på grillen i 5-6 timer ved lav varme på en kulgrilll.

Pensl løbende med marinaden, og vend kødet under-vejs. 

 

Grill savoykålbladene og bønnerne.

Vend bønnerne med løg og tomater i en skål, og kom citronsaft, olie og lidt ost over.

Skær tværrebet ud, læg et stykke på hver tallerken, kom grillede savoykålblade og bønnesalat ved.

Source

Vi har opskriften fra forlaget Stranberg Publishing

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Torskerogn med tomatsalat
Opskrift
Redaktion