Triple chokoladekage

En lækker opskrift på en glutenfri og laktosefri kage.
En rå kage, der ikke skal bages, blot køles ned og skæres ud efter ønske.
Kan laves i springform på ca. 18 cm Ø eller en firkantet form i tilsvarende størrelse. Laves i tre step: bund, midt og top.
Opskriften kommer fra Neel Engholms bog: "Plantebaseret gourmet"
Kagebund
Blend cashewnødder og mandler til groft mel i en foodprocessor.
Hæld det over i en skål, tilsæt resten af ingredienserne og bland med hånden.
Varmen fra din hånd gør det nemmere at arbejde kokosolien ind i massen.
Fordeles flot og glat ud i din valgte form.
Kagelag (midte)
Kom alt undtagen loppefrøskaller i en blender og kør, indtil det er helt jævnt og cremet.
Tilsæt loppefrøskallerne og blend i et halvt minuts tid.
Hæld cremen på bunden og sæt på køl, før du fortsætter til sidste step.
Kagetop
Kom alt undtagen loppefrøskaller i en blender og kør, indtil det er helt jævnt og cremet.
Tilsæt loppefrøskallerne og blend i et halvt minuts tid.
Hæld cremen på midterlaget.
Obs! Før du hælder, tjek da gerne lige, om midterlaget har sat sig nok til ikke at blande sig med toppen.
Kagen sættes på køl i minimum 5 timer. Her er rigeligt til 6-7 personer.
Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Plantebaseret gourmet" , hvorfra denne opskrift stammer:
Brug rabatkoden: gastrofun - så får du 20 % i rabat ved køb af bogen som du kan finde ved at følge dette link



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.