fbpx ✅Torskerogn med tomatsalat | opskrifter | GastroFun.dk

Torskerogn med tomatsalat

Torskerogn med tomatsalat
Beskrivelse

Fisk, rugbrød og salat passer super godt sammen til en frokost, forret eller hovedret. I grillsæsonen kan man let tænke de klassiske danske frokostretter ind i ens grillmenu.

Her har vi en lækker opskrift på grillet torskerogn, sprødt rugbrød og en frisk salat med krydderurter.

Vi har opskriften fra Bitz & Holms bog: "Grill revolution".

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
480 g Torskerogn (Fersk)
4 skv Bacon (Tykke skiver)
4 skv Rugbrød (Skåret i stave)
2 dl Skyr
2 tsk Sennep
2 tsk Kapers
  Salt
  Peber
  Tomater (6-10 blandede slags tomater)
  Dild (Frisk)
2 Drueagurker (Skåret i skiver)
Vejledning

Kog torskerognen i ca. 5-7 minutter, og lad den køle af.

Flæk den, og grill den på begge sider i 3 minutter i alt.

Du kan også bruge torskerogn fra dåse. 

Grill halve rødløg, bacon og rugbrød på begge sider.

Rør skyr, sennep og kapers sammen til en dressing.

Og smag til med salt og peber.

Del tomaterne i halve, pynt med frisk dild, og krydr med salt og peber.

Server med torskerogn og drueagurker. 

Source

Vi har opskriften fra forlaget Stranberg Publishing

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Stegt torskerogn
Opskrift
fadlsforlag
Vores bedste fiskeopskrifter
Artikel
Redaktion