Torsk i ovn

Torsk i ovn
Sidst ændret:
Tirsdag den 5. januar, 2021 - 13:00
Beskrivelse

En let og lækker opskrift på ovnbagt torsk med grøntsager.

Når tiden er knap, men du gerne vil sætte noget sund mad på bordet, er denne opskrift lige det, du står og mangler!

Sværhedsgrad
Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
25 minutter
Tid i alt
35 minutter
Ingredienser
2 Torsk (torskeportioner)
1 dl Noilly Prat (eller tør hvidvin)
  Krydderier (salt og peber)
  Kartofler (kolde, gerne fra dagen i forvejen)
Vejledning

Læg torsken i et lille ildfast fad. Smør fisken med lidt olivenolie og krydr den med salt og peber.

Skræl gulerødderne og skær toppen af fenniklen - gem den. Skær gulerødder og fennikel i små tern.

Krydr med salt og peber og hæld Noilly Prat over ingredienserne i fadet. 

Bag det hele i ovnen i cirka 20-25 minutter ved 200 grader. 

Skær de kolde kartofler i skiver og krydr dem med salt og peber. Hæld et skvæt olivenolie over og pynt med fennikeltop.

Server den ovnbagte torsk med kartoffeltilbehøret. 

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier