fbpx Tørrede appelsiner | opskrifter | GastroFun.dk

Tørrede appelsiner

Tørrede appelsiner
Beskrivelse

Tørrede appelsiner er ikke bare smukke at se på, de giver også en dejlig aromatisk duft og smag til f.eks. te eller en frisk Gin&Tonic. 

I denne opskrift tørres appelsinerne i en dehydrator. En dehydrator er i sin simple forstand en tørreovn, der med en effektiv blæser kan tørre fødevare ved lave temperaturer. I processen trækkes væsken ud af appelsinerne, alt imens den smukke farve bevares. Derudover intensiveres smagen, som bliver mere bitter. 

Her får du en udførlig guide til dehydratorer.

Udbytte
1 Portioner
Foreberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
15 timer
Tid i alt
15 timer, 5 minutter
Ingredienser
Vejledning

Vask appelsinerne og skær dem i tynde skiver.

Tær appelsinskiverne ved 57 grader i 15 timer. Appelsinerne indeholder meget væske, hvorfor de skal have længe i dehydratoren. 

Brug de tørrede appelsiner i din te, som lækker garniture i en drink eller som pynt på en dessert. 

Tørrede appelsiner

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Tørrede bananer
Opskrift
Per Asmussen
Tørrede æbler
Opskrift
Per Asmussen
Appelsinis
Opskrift
Gastrofar