fbpx ✅Toast med brie og bagt græskar & rødløg | opskrifter | GastroFun.dk

Toast med brie og bagt græskar & rødløg

Toast med brie og bagt græskar & rødløg
Sidst ændret:
Mandag den 27. april, 2020 - 11:24
Beskrivelse

Gastronomisk førstehjælp😷👨‍🍳

Lavede de her bagte græskar og rødløg til aftensmad igår og serverede med toast med brie samt lidt pasta.

Super lækkert, nemt og kostede 60 kr for 3 personer🤗

Toast med brie og bagt græskar & rødløg

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
2 Rødløg (store)
2 fed Hvidløg
  Frisk timian (et par kviste)
  Olivenolie (god kvalitet)
  Æbleeddike (lidt)
2 skv Brød
1⁄4 Brie (lille)
  Opskriftsgruppe (Tilbehør)
  Pasta
Vejledning

Vask hokkaidoen, halver den, skrab kernerne ud og skær i store stykker.

Pil løgene og skær i både.

Kom begge dele op i et ildfast fad sammen med skyllet og hakket timian.

Vend med olivenolie og eddike, drys med salt og peber og bag i forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 30 minutter.

Skær brødet i skiver, læg skiver af brie på, kom dem på fadet i ovne og bag til de er gyldne i cirka 7-8 minutter.

Server straks med lidt pasta evt, vendt med tern af tomater.

Toast med brie og bagt græskar & rødløg

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Læs også
Nemme veje til grønnere mad
Artikel
Redaktion
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier