fbpx ✅Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme🍓 | opskrifter | GastroFun.dk

Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme

Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme (c)molekymi.dk
Beskrivelse

En anderledes og frisk måde at servere den klassiske italienske dessert tiramisu på.

Denne version indeholder hverken kaffe eller ladyfingers (de tørre, italienske kager) men jordbær, fløde og mælkechokolade.

Prøv desserten næste gang du får gæster, eller lav den som et sødt indslag på en ganske almindelig hverdag.

Udbytte
4 Portioner
Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
2 dl Fløde (minimum 36%)
400 g Jordbær
100 g Sukker
200 g Mælkechokolade (kattetunger)
10 g Krokant (hasselnøddekrokant)
4 dl Fløde (minimum 36%)
40 ml Sirup (hyldebærsirup)
40 ml Citronsaft
Vejledning

Tiramisu: 

Mascarpone, fløde og citronsaften blandes sammen i en skål. Sæt cremen til side.

Skyl jordbærrene og lad dem afdryppe godt.

Kom 200 gram jordbær samt sukkeret i en blender.

Purér blandingen, til den er jævn.

Skær de resterende jordbær i mindre stykker.

Kom jordbærstykkerne i glas lagvis med kattetunger, mascarponecreme og purerede jordbær.

Drys til sidst med hakket hasselnøddekrokant.

 

Hyldebærcreme: 

Bland fløde, hyldebærsirup og citronsaft.  

Kom blandingen i en 0,5 liter sifonflaske (anvend 1 patron), og ryst flasken kraftigt.

Sæt flasken i køleskabet og lad den afkøle i mindst 6 timer.

Source
Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier