fbpx ✅Thai Chicken Potato Curry🍜 | opskrifter | GastroFun.dk

Thai Chicken Potato Curry

Thai Chicken Potato Curry
Sidst ændret:
Mandag den 29. juni, 2020 - 13:39
Beskrivelse

Lækker thailandsk curry (karryret) med kartofler, kylling og ris.

Retten har masser af varme krydderier og smag.

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
1 1⁄2 dl Madlavningsfløde
1 ds Kokosmælk (den fede del)
1⁄3 Agurk
  Grønne bønner (1-2 håndfulde)
  Majs (1 lille håndfuld)
5 Kartofler (almindelig størrelse)
  Koriander (1 lille håndfuld)
2 tsk Paprika
2 tsk Gurkemeje
3 tsk Salt
1 tsk Kanel
1 tsk Fiskesauce
2 tsk Karrypaste (Yellow Curry paste)
  Cashewnødder (1-2 håndfulde)
  Olie (til stegning)
Vejledning

Først koges kartoflerne, så de er 2/3 færdige.

På en pande, steges det hakkede løg i olie, indtil det bliver blødt.

Tilføj derefter krydderierne og karry paste, og rør det hele rundt.

Derefter tilføjes en fint skåret peberfrugt, samt bønner, koriander og majs.

Lad det hele stege, indtil de er blevet en smule bløde.

Dernæst tilføjes kyllingen, som steges 1 minut på hver side (indtil de har fået farve på ydersiden).

Tilføj derefter madlavningsfløde og kokosmælken. Lad det simre i cirka 7 minutter på middelvarme, hvorefter kartoflerne og cashewnødderne tilsættes, og simre i yderligere 7 minutter (dækket til).

Anret til slut med frisk agurk og koriander.

Velbekommen.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Læs også
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier