fbpx 🌮Tacopandekager med det hele | opskrifter | GastroFun.dk

Tacopandekager med det hele

Tacopandekager med det hele
Beskrivelse

Hjemmelavet tacopandekager med oksekød, avocado og salat.

Det lyder kompliceret, men det er faktisk ikke så svært.

Vi har opskriften fra bogen: "Spis mig", skrevet af Majbritt L. Engell & Alice A. Hartvig.

Udbytte
6 Portioner
Foreberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
35 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Tacopandekage)
100 g Hvedemel (Hvid)
50 g Majsmel
30 g Smør (Blødt)
1⁄2 tsk Salt
1 1⁄2 spsk Jomfru i det grønne (Nigellafrø)
1 dl Vand (Let afkølet, kogt vand)
  Opskriftsgruppe (Tilbehør)
1⁄2 tsk Karry
1⁄2 tsk Spidskommen (Stødt)
  Salt
  Peber
2 spsk Rapsolie (Koldpresset. Eller ekstra jomfruolivenolie)
  salat (6-10 salatblade, hakket groft)
1⁄2 Rødløg (Hakket fint)
1⁄2 Chili (Frisk. Skåret i skiver)
200 g Cherrytomater (Delt i halve)
3 Avocado (Groft moset)
  Lime (4-6 stk.)
  Tortillachips (1 portion)
Vejledning

Smuldr mel, salt og smør og nigellafrø i en skål.

Tilsæt vandet lidt ad gangen og ælt det hele godt sammen.

Dejen vil klistre til at starte med.

Lad dejen hvile 15 minutter.

Del dejen i 6 lige store stykker og tril den til kugler.

Rul dejen ud til en tacopandekage med en diameter på 12 cm.

Varm en pande op og steg pandekagerne på en tør pande, ca. 2-3 minutter på hver side. 

Svits oksekød og krydderier i fedtstof på en pande.

Anret tacopandekagerne med stegt oksekød, salat, rødløg, frisk chili, tomat og avocado og pres limesaft ud over.

Anret de 6 fyldte tacopandekager på et fad med tortillachips. 

Source

Spis mig

Vi har opskriften fra: "Spis mig".

Kategori

Mad

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også