Syltet selleri

Indsendt af Anette ons, 16/05/2018 - 10:30
Billede
Syltet selleri
Description

Vi giver dig en nem og hurtig måde at lave syltet selleri på. De har stadig bid og kombinationen af sødme og syrlighed passer f.eks. fantastisk til skaldyr.

Udbytte
1 Glas
Foreberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
10 minutter
Ingredienser
1⁄2 Knoldselleri (Et helt knoldselleri hvis den er lille)
1 dl Sukker
1 dl Eddike
1 dl Vand
  krydderier (Salt og peber)
Vejledning

Vask og skræl din knoldselleri og skær det i så tynde stykker som overhoved muligt, jeg brugte et mandolinjern til det.

Bring sukker, eddike, vand og salt og peber i kog.

Skold et stort sylteglas og læg dine knoldselleristykker deri.

Hæld væden hen over og luk låget og lad det stå og trække minimum 4 timer, men helst på køl natten over.

Dagen efter har du en lækker syltet selleri der kan bruges til at tilføre syre, sødme og bid til mange retter.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier