Syltede radiser

Syltede radiser er lækre. Det lidt skarpe i deres smag forsvinder og de får den smukkeste flotte farve.
De kan pifte aftensmaden, tapas bordet eller din salat op, både med farven, sprødheden og smagen.
Desuden er syltning en fremragende måde at konservere dine råvarer på, så du sikrer at du får brugt alle dine grønsager.
Hæld eddiken, vandet, sukkeret og saltet i en gryde og kog det op.
Rens radiserne, vask dem og skær dem i tynde skiver.
Kog radiserne i 1 minut i eddikelagen.
Skold et syltegas i mellemtiden (vi bruger en Quooker til det).
Hæld radiserne og eddikelagen i sylteglasset og sæt låget på.
Sæt sylteglasset i køleskabet og lad det stå minimum 2 timer (men gerne længere) før det skal spises.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.