fbpx 🥦Syltede, krydrede broccolistokke | opskrifter | GastroFun.dk

Syltede, krydrede broccolistokke

Syltede, krydrede broccolistokke
Sidst ændret:
Onsdag den 16. oktober, 2019 - 11:28
Beskrivelse

Efter bedste stop madspild-princip har vi en lækker opskrift på syltede broccoli.

Den syltede broccoli er rigtig god til et stykke med leverpostej, rullepølse eller spegepølse. Også god i små stykker i salater.

Opskriften stammer fra bogen: "Skræl er ikke skrald".

Sværhedsgrad
Udbytte
300 gram
Forberedelsestid
10 timer
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
10 timer, 10 minutter
Ingredienser
5 g Salt
100 g Sukker
10 g Frisk ingefær (Revet. Må gerne have skræl på)
1 fed Hvidløg (I tynde skiver)
1 Chili (Frisk chili i strimler)
1 tsk Jomfru i det grønne (Nigella-, sortkommen- eller sorte løgfrø)
Vejledning

Skær broccolistokken i ultratynde skiver eller strimler.

Drys saltet over og lad det stå natten over i køleskabet.

Kom de resterende ingredienser i en gryde, bring lagen i kog og lad den stå tildækket natten over.

Skyl broccoliskiverne i koldt vand.

Sæt gryden med lagen på komfuret og lad den koge igen. 

Læg skiverne ned i et rent sylteglas og hæld den kogende lage henover, til de er dækket.

Lad nu glasset stå i et par uger på køl, hvis du kan vente.

SĂĄdan bliver det bedst.

Source

Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Skræl er ikke skrald", hvorfra denne opskrift stammer:

Brug rabatkoden: gastrofun - så får du 20 % i rabat ved køb af bogen som du kan finde ved at følge dette link

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også