fbpx ✅Syltede drueagurker🥒 | opskrifter | GastroFun.dk

Syltede drueagurker

Syltede drueagurker
Sidst ændret:
Mandag den 7. september, 2020 - 08:39
Beskrivelse

🥒 Syltede drueagurker 🥒
.
“Du lod dig ej sylte i Heidelberg lager, derfor lille ven, er du skrumpen og mager”

I eddike med de lækre tykke drueagurker, så vi kan nyde af dem i efteråret og langt ind i vinteren👌

Du kan præge din syltelage, i lige præcis den retning du kan lide med forskellige krydderier.

Mine krydderier kan også sagtens svinge fra år til år. Afhængig af humør og hvilke krydderier jeg lige har til rådighed.

Vil du have dette års opskrift, så se med her 👇

Syltede drueagurker

Udbytte
1 glas
Forberedelsestid
24 timer
Tilberedelsestid
10 minutter
Hviletid
336 timer
Tid i alt
360 timer, 10 minutter
Ingredienser
8 dl Eddike
400 g Sukker (rørsukker eller almindelig sukker)
2 Skalotteløg (snittede)
1 spsk Sennepsfrø
1⁄2 spsk Rosa peberkorn
1⁄2 spsk Dildfrø (jeg havde nogle frø fra min dild i haven)
Vejledning

1 kg drueagurker skylles og lægges 1 døgn i saltlage af 1 liter vand til 100 gram havsalt.

Prik agurkerne inden. Nem at huske, 1, 1, 1 og 1 😁

Koges op, lad køle lidt ned og hældes derefter over agurkerne i et patentglas.

Stilles på køl i 2-3 uger.

Hvis du har et svalt spisekammer eller lignende, er det også super fint at opbevare dem her.

Læs også
Sociale medier