fbpx ‚úÖSvenske ūüćęchokoladekager | opskrifter | GastroFun.dk

Svenske chokoladekager

Svenske chokoladekager
Sidst ændret:
Onsdag den 6. marts, 2019 - 12:33
Beskrivelse

En l√¶kker opskrift p√• svenske chokoladekager¬†hvor de spr√łde p√• overfladen og bl√łde i midten.

Hjemme hos os kalder ungerne dem for chokoladebr√łd og selv om det lyder som en stor portion, s√• holder den ikke l√¶nge herhjemme.¬†

Sværhedsgrad
Udbytte
100 stk.
Forberedelsestid
47 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
57 minutter
Ingredienser
5 dl Hvedemel
1 tsk Bagepulver
2 1⁄2 dl Sukker
2 spsk Kakao
200 g Sm√łr (Koldt)
1 æggehvider (Til penslingen)
  Mandler (Til pyntningen)
  Perlesukker (Til pyntningen)
Vejledning

Start med at blande mel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og kakao pulveret i en skål.

Sk√¶r det kolde sm√łr i sm√• stykker og smuldre det i blandingen.

Pisk √¶gget i s√• dejen samler sig fint og bliver bl√łd og lind.

Lad herefter dejen hvile i k√łleskabet i 30 minutter.

Tag den ud af k√łleskabet og del dejen i seks dele.

Rul dem hver for sig ud til en cirka 30 cm lang stang.

Placer stængerne på en bagepapirsbeklædt bageplade og tryk dem lidt flade. De skal blive cirka 4 cm brede.

Pensl med æggehvider og drys dem med perlesukker og hakkede mandler.

Bag dem i cirka 10 minutter ved 175 grader almindelig ovn. De skal v√¶re bl√łde i midten n√•r de er bagt f√¶rdige.

N√•r de tages ud af ovnen, skal de straks sk√¶res i tynde, skr√• skiver, ligesom man g√łr med et flutes.

Lad dem k√łle af p√• en bagerist herefter.

Svenske chokoladekager

Source

Jeg fandt opskriften hos Arla.

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbr√łdsdej her:


Se f.eks. hvordan du folder toastbr√łdsdej her:

Sociale medier