fbpx ‚úÖSushi-bowlūü•óūü•Ęmed miso-dressing | opskrifter | GastroFun.dk

Sushi-bowl med miso-dressing

Sushi-bowl med miso-dressing
Sidst ændret:
Fredag den 22. maj, 2020 - 14:05
Beskrivelse

Smuk og vegetarudgave af en klassisk sushi-bowl.

Denne version er glutenfri og f√•r masser af gode proteiner fra edamameb√łnner.

Vi har opskriften fra bogen: "Nemt glutenfrit", hvor forfatteren skriver f√łlgende om opskriften:

"De s√•kaldte sushi-bowls er blevet meget popul√¶re den seneste tid, og det er ikke uden grund ‚Äď det er en virkelig let og l√¶kker m√•de at f√• ryddet ud i k√łleskabet
p√• og ikke mindst f√• spist en masse gode gr√łntsager! Denne udgave er¬†selvsagt uden fisk, men den har stadig en l√¶kker havagtig smag takket v√¶re¬†nori-tangen."

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Ingredienser
1⁄2 Agurk
  Nori tang (2 ark)
2 dl Edamameb√łnner (opt√łede)
1 spsk Sesamfr√ł (sorte)
  Opskriftsgruppe (Dressing)
1 spsk Misopasta
2 spsk Tahin
1 spsk Soja
2 spsk Vand
Vejledning

Kog risene efter anvisningen p√• posen i god tid ‚Äď de skal v√¶re kolde til salaten.

Snit avocado og radiser i tynde skiver, og agurk og guler√łdder i stave.

Nori-tangen rives i mindre stykker.

R√łr derefter ingredienserne til dressingen sammen.

Anret avocado, radiser, agurk, guler√łdder og nori-tang i sk√•le med ris og edamameb√łnner, og¬†top med sesamfr√ł og dressing lige inden servering.

Kilde

Nemt glutenfrit

Vi har opskriften fra bogen: "Nemt glutenfrit"

Læs også
Med eller uden gluten?
Artikel
Redaktion
Sushi
Opskrift
Redaktion
Sushiris
Opskrift
Per Asmussen
Med eller uden gluten?
Artikel
Redaktion
Kategori

Mad

Har du selv pr√łvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du sp√łrgsm√•l eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier