Sushi-bowl med miso-dressing

Sushi-bowl med miso-dressing
Sidst ændret:
Mandag den 28. december, 2020 - 12:21
Beskrivelse

Smuk og vegetarudgave af en klassisk sushi-bowl.

Denne version er glutenfri og får masser af gode proteiner fra edamamebønner.

Vi har opskriften fra bogen: "Nemt glutenfrit", hvor forfatteren skriver følgende om opskriften:

"De såkaldte sushi-bowls er blevet meget populære den seneste tid, og det er ikke uden grund – det er en virkelig let og lækker måde at få ryddet ud i køleskabet
på og ikke mindst få spist en masse gode grøntsager! Denne udgave er selvsagt uden fisk, men den har stadig en lækker havagtig smag takket være nori-tangen."

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
10 minutter
Ingredienser
1⁄2 Agurk
  Nori tang (2 ark)
2 dl Edamamebønner (optøede)
1 spsk Sesamfrø (sorte)
  Opskriftsgruppe (Dressing)
1 spsk Misopasta
2 spsk Tahin
1 spsk Soja
2 spsk Vand
Vejledning

Kog risene efter anvisningen på posen i god tid – de skal være kolde til salaten.

Snit avocado og radiser i tynde skiver, og agurk og gulerødder i stave.

Nori-tangen rives i mindre stykker.

Rør derefter ingredienserne til dressingen sammen.

Anret avocado, radiser, agurk, gulerødder og nori-tang i skåle med ris og edamamebønner, og top med sesamfrø og dressing lige inden servering.

Kilde

Nemt glutenfrit

Vi har opskriften fra bogen: "Nemt glutenfrit"

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier