ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Sushi

REDAKTION | 1. juli 2019

Dejlig og lækker opskrift på en dejlig sushi hvor alle kan være med – da fisken der benyttes er røget laks.

Det eneste “specialudstyr” denne opskrift kræver er en bambusmåtte. 

Vi har opskriften fra bogen: “Den store mad for begyndere“, skrevet af Linn Grubbström & Jacob Damgaard.


Antal: 2 personer

Sushi

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Redaktion
Forb. tid: 1 time
Tilb. tid: 20 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 1 stk. Agurk
  • 250 gram Ris Sushiris
  • 200 gram Røget laks
  • Tang 6 ark sushi-tang
  • 1 tsk. Wasabipasta
  • 2 tsk. Sukker
  • 2 tsk. Eddike
  • 4 spsk. Sesamfrø
  • 2 stk. Avocado

Sådan gør du

  • Sushi
    1.    Kog risene efter anvisningnen på pakken. Afkøl risen.
    Sushi
    2.    Bland sukker og eddike i risene. 
    Sushi
    3.    Skær laksen, agurken og avocadoerne i strimler. 
    Sushi
    4.    Læg et ark tang på en rullemåtte med den blanke side ned. 
    Sushi
    5.    Læg et tyndt lag ris over hele tangen, undtagen de øverste 8 cm.
    Sushi
    6.    Læg avocado, agurk og laks på de nederste 5 cm. Top med sesamfrø og wasabi. Hvis du vil bruge frisk laks, skal du købe den hos en fiskehandler. Spørg efter ”fisk til sushi.” 
    Sushi
    7.    Brug måtten til langsomt og hårdt at rulle rullen sammen.
    Sushi
    8.    Skær rullen i tykke skiver. Skyl kniven i koldt vand mellem hver rulle, du skærer, så sætter risene sig ikke fast. 
    Sushi
    9.    Servering. 

Om forfatteren


Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.

Opskriften stammer fra bogen: "Den store mad for begyndere", der udgives af Stranberg Publishing