fbpx ✅Sushi🥢🍣 | opskrifter | GastroFun.dk

Sushi

Sushi
Sidst ændret:
Mandag den 7. oktober, 2019 - 13:16
Beskrivelse

Dejlig og lækker opskrift på en dejlig sushi hvor alle kan være med - da fisken der benyttes er røget laks.

Det eneste "specialudstyr" denne opskrift kræver er en bambusmåtte. 

Vi har opskriften fra bogen: "Den store mad for begyndere", skrevet af Linn Grubbström & Jacob Damgaard.

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
1 time
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
1 time, 20 minutter
Ingredienser
250 g Ris (Sushiris)
  Tang (6 ark sushi-tang)
2 tsk Sukker
2 tsk Eddike
4 spsk Sesamfrø
Vejledning

Sushi

1.    Kog risene efter anvisningnen på pakken. Afkøl risen.

Sushi

2.    Bland sukker og eddike i risene. 

Sushi

3.    Skær laksen, agurken og avocadoerne i strimler. 

Sushi

4.    Læg et ark tang på en rullemåtte med den blanke side ned. 

Sushi

5.    Læg et tyndt lag ris over hele tangen, undtagen de øverste 8 cm.

Sushi

6.    Læg avocado, agurk og laks på de nederste 5 cm. Top med sesamfrø og wasabi. Hvis du vil bruge frisk laks, skal du købe den hos en fiskehandler. Spørg efter ”fisk til sushi.” 

Sushi

7.    Brug måtten til langsomt og hårdt at rulle rullen sammen.

Sushi

8.    Skær rullen i tykke skiver. Skyl kniven i koldt vand mellem hver rulle, du skærer, så sætter risene sig ikke fast. 

Sushi

9.    Servering. 

Source

Opskriften stammer fra bogen: "Den store mad for begyndere", der udgives af Stranberg Publishing

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Nemme veje til grønnere mad
Artikel
Redaktion
Mad til parmiddag
Artikel
Redaktion
Sund hverdagsmad
Artikel
Redaktion
Vores bedste fiskeopskrifter
Artikel
Redaktion
Vi vil have laks - straks!
Artikel
Redaktion
Pad Thai
Opskrift
Lene Thomsen
Bao med and
Opskrift
Per Asmussen
Pad Krapow Gai
Opskrift
Lene Thomsen