fbpx Surdej✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Surdej

Surdej
Beskrivelse

Surdej. Alle kender til det, men hvordan laver man surdej? Vi har her en opskrift på en dejlig surdej. 

Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
96 timer
Tid i alt
96 timer, 10 minutter
Ingredienser
1 dl Hvedemel
1 dl Mel (Grahamsmel)
1 dl Rugmel
3 dl Vand
Vejledning

Bland alle ingredienserne sammen og sørg for at der ikke er klumper i.

Læg surdejen i en bøtte (med låg) og lad den stå på køkkenbordet med låget løst på toppen.

Lad den stå på køkkenbordet i 4 dage, og husk at piske den igennem et par gange om dagen.

Efter 4 dage er surdejen begyndt at blive lidt sur og den er nu klar til at blive brugt.

Surdej

Source

Opskriften er inspireret af Meyersmad.dk.

Kategori
Sværhedsgrad

Tags

Sociale medier