fbpx ✅Super cremet champignonsuppe | opskrifter | GastroFun.dk

Super cremet champignonsuppe

Super cremet champignonsuppe
Sidst ændret:
Mandag den 9. november, 2020 - 10:25
Beskrivelse

Denne suppe er virkelig lækker i dette efterårsvejr.

Når trøffelolien møder den varme suppe breder der sig en fantastisk duft af trøfler i rummet.

Jeg syntes suppen er super nem at gå til og det er jo kun et plus når dagene stille og roligt bliver kortere.

Min kæreste er vild med alle svampe og hun har sagt at det vi skal have denne suppe noget oftere.

I får her opskriften, håber I har lyst til at prøve.
Super cremet champignonsuppe

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
35 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Champignonsuppe)
2 Løg
3 fed Hvidløg
400 g Champignon
10 Timianstilke (med snor på)
1 dl Hvidvin
1 l Hønsebouillon (eller grøntsagsbouillon)
250 ml Fløde
  Opskriftsgruppe (Topping)
  Østershatte (stegte)
  Persille (hakket)
Vejledning

Løg og hvidløg hakkes, og svampene skæres ud i mindre stykker.

Løgene og hvidløgene steges i en gryde.

Skru lidt op for varmen og kom champignoner i, undgå at røre for meget i gryden da champignonerne vil koge og ikke stege.

Hvidvin og timian kommes på, herefter kommes hønsebouillon på og der sættes låg på gryden.

Nu skal det koge i 20 minutter.

Fløden kommes i og koges med i 5 minutter.

Timian tages op og suppen blendes.

Til sidst smages den til med salt, peber ,sukker og citronsaft.

Super cremet champignonsuppe

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Læs også
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier