fbpx ✅Sukkersirup | opskrifter | GastroFun.dk

Sukkersirup

Sukkersirup
Underrubrik
Perfekt til drinks og cocktails
Sidst ændret:
Mandag den 12. august, 2019 - 15:55
Beskrivelse

Sukkersirupper laves forskelligt fra bartender til bartender.

Hos os laver vi den ens hver gang, for vi altså kan regne med det samme udfald. 

Vi laver den med 1 dele vand og 1 dele sukker.

Det eneste udstyr det kræver for at lave denne opskrift er en gryde, målebærer og evt. en si.

Sien skal du kun bruge til at , hvis du ønsker at si kerner og frugtkød fra - hvis du har valgt at gå i gang med en mere aromatisk udgave.

Siruppen kan holde sig i et par uger i køleskabet, så lav hellere rigeligt end for lidt.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 flaske
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Hviletid
2 timer
Tid i alt
2 timer, 12 minutter
Ingredienser
1 l Sukker (Hvid eller rørsukker)
1 l Vand
Vejledning

Bring vandet i kog og tilsæt sukkeret.

Skru lidt ned for blusset og rør godt rundt indtil at al sukkeret er opløst.

Lad din sirup køle godt ned og hæld den på et skoldet flaske med patentlåg/prop.

Velbekomme, du har nu en lækker hjemmelavet sukkersirup.

Noter

Hvis man ønsker at lave en mere aromastisk sirup kan der tilføjes f.eks. bær, lakrids eller en frugt efter eget ønske:

Lad det koge op.

Stil det på køl overnatten for at trække alle smagsstofferne ud.

Si grydeindholdet grundigt.

Source

 

Følg vores Instagram profil og læs mere om os på vores hjemmeside.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også