fbpx ✅Sukkermajs🌽med parmesan | opskrifter | GastroFun.dk

Sukkermajs med parmesan

Sukkermajs med parmesan
Sidst ændret:
Fredag den 4. september, 2020 - 08:50
Beskrivelse

Gastronomisk førstehjælp👨‍🍳🤗

Der er masser af fantastiske danske sukkermajs i butikkerne.

Kog dem i saltet vand og server dem med denne parmesan umamibombe på toppen, det smager fantastisk💪

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Tilberedelsestid
15 minutter
Ingredienser
40 g Parmesan (parmigiano reggiano)
1 Citron (revet skal af en øko citron)
1 bdt Estragon (frisk & fransk.)
1 tsk Chiliflager (tørrede - eller piment d’ espelette)
Vejledning

Kog dine sukkermajs i saltet vand.

Riv parmesan fint på en microplane eller rivejern.

Vend forsigtigt med fintreven skal af citronen, finthakket estragon og chiliflagerne.

Drys parmesanblandingen rundhåndet ud over de lune friskkogte majskolber.

Kan også bruges som topping til grillede grøntsager eller pastaretter.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Læs også
Majs à la oaxaca
Opskrift
Muusmann Forlag
Sous vide majskolbe
Opskrift
Lindhardt og Ringhof
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier