Sukkerfri kage

Glutenfri, sukkerfri og laktosefri kage. Selvom kagen er fri for hvedemel, sukker, smør og mælk, så kan man sagtens få et godt resultat ud af det alligevel.
Jeg lavede denne kage til en dejlig veninde der er gluten- og laktoseallergiker. Det bliver bestemt ikke sidste gang at vi laver denne kage.
Jeg er ikke fan af dadler selv, men smagen af dem kommer ikke frem, så nu har jeg fundet en måde at spise dadler på.
Smelt kokosolie med chokoladen i en skål over et vandbad.
Kom dadler og vand i en blender. Blend det hårdt indtil du har en fin pure.
Kom din pure, æg, salt og kakaopulver i skålen med chokolademassen.
Rør godt rundt indtil den har en fin og ensartet masse.Hæld massen i en springform.
Bag kagen i ovnen ved 20-25 minutter ved 175 grader varmluft.
Kagen skal afkøle før den spises.
Den minder lidt om en brownie i konsistensen og den bliver bestemt ikke dårligere af at stå til dagen efter.
Jeg brugte en på 22 eller 24 cm springform til opskriften. Den er for stor, da jeg synes at min kage blev for lav. Næste gang tror jeg at jeg bruger en på 15-18 cm i stedet for og give den 5 minutter mere i ovnen.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.