fbpx Sukkerfri blåbærkage | opskrifter | GastroFun.dk

Sukkerfri blåbærkage

Sukkerfri blåbærkage
Sidst ændret:
Tirsdag den 6. oktober, 2020 - 09:07
Beskrivelse

Opskrift på blåbærdrøm.

Sukker og glutenfri.

Kagen er lækker, både varm og kold.

Sværhedsgrad
Udbytte
6 personer
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
6 dl Havregryn
200 g Blåbær
250 g Dadler
100 g Smør
Vejledning

1.    Blend havregryn så fint som muligt og kom dem op i en skål.

2.    Smelt smørret og blend det sammen med blåbærrene til massen er ensartet. Kom det op i skålen til havregrynene.

3.    Hak eller blend dadlerne så fint som muligt.

4.    Rør alle ingredienserne sammen. Læg bagepapir i en bageform og fordel massen i formen.

5.    Bag kagen på 180 grader varmluft i 15 minutter eller til toppen får en sprød skorpe.

Top gerne kagen af med flødeskum tilsat vanilje for at ophøje smagsoplevelsen yderlige

Kilde

Følg os på Instagram her.

Læs også
Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

Tags

Sociale medier