fbpx ✅Stuvede kantareller på ristet brød | opskrifter | GastroFun.dk

Stuvede kantareller på ristet brød

Stuvede kantareller på ristet brød
Underrubrik
Simpelt og virkelig lækkert
Sidst ændret:
Tirsdag den 23. juni, 2020 - 09:56
Beskrivelse

De første kanteraller begynder så småt, at kigge op af skovbunden og selvom de fleste endnu er for små til at blive plukket, kan man jo godt glæde sig på forhånd.

Denne opskrift er en klassiker, men med et lille sherrytwist, som giver svampene endnu mere dybde og intensitet.

Det er den klassiske kombination af knasende sprødt, møder blødt og cremet.

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Tilberedelsestid
15 minutter
Ingredienser
2 skv Brød (Ristet)
150 g Kantareller (Rensede)
1 spsk Sherryvineddike (Valgfri)
  salt og peber (Efter behov)
  Smør (Hvis dine svampe er købt)
Vejledning

Svampene steges på en tør pande, så eventuel væske fordamper. (er dine svampe købt, vil de være mere tørre og en smule smør kan bruges).

Fløden og sherryvineddiken tilsættes og koges ind til en dejlig cremet konsistens.

Smag til med salt og peber.

Rist en skive brød og anret svampene herpå.

Simpelt og virkelig lækkert.

Læs også
Nem og lækker sommerdessert
Opskrift
madsager
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier