fbpx Stenbiderrogn med pocheret æg ✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Stenbiderrogn med pocheret æg

Stenbiderrogn med pocheret æg
Underrubrik
Serveret på ristet rugbrød med Sauce Hollaindaise og grillet hjertesalat
Beskrivelse

Jeg elsker stenbiderrogn. De er velsmagende og kan bruges på så mange måder. De kan bruges i en salat, forret eller sågar som en hovedret.

Rogn spiller godt sammen med æg og når man kombinerer æg, rogn med Sauce Hollandaise og ristet rugbrød - så kan man nærmest høre englene synge.

Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
13 minutter
Tid i alt
18 minutter
Ingredienser
2 skv Rugbrød
  Smør (Til ristning af rugbrød)
100 g Stenbiderrogn (Renset og saltet)
1⁄2 Rødløg (Finthakket)
2 Æg
  Hollandaisesauce (Din yndlings færdiglavet)
1 tsk Sennep (Grov)
  Purløg (Efter smag)
Vejledning

Rist rugbrødet i smør på panden.

Porchér to æg.

Halver hjertesalaten i to og gril dem på panden, med stok på, i smør et par minutter.

Når de har fået lidt farve tages de af panden.

Pisk din yndlings hollandaise og tilsæt en tsk. grov sennep.

Smag evt. stenbidderrognen til med ekstra salt!

Fin hak rødløg og purløg.

Anret med rugbrød, hjertesalat og stenbidderrogn.

Hæld hollandaise hen over retten og pynt med rødløg og purløg.

Stenbiderrogn med pocheret æg

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier