fbpx ✅Stegte nudler🍜 med ribbensteg | opskrifter | GastroFun.dk

Stegte nudler med ribbensteg

Stegte nudler med ribbensteg
Sidst ændret:
Tirsdag den 21. januar, 2020 - 09:21
Beskrivelse

Her i juletiden får vi jo så meget flæskesteg, men her kommer jeg med en lidt anderledes måde at lave en ribbensteg på, som jeg er sikker på du vil synes er et hit 🌲🍂

Stegen serveres med masser af asiatiske smage, nudler og grønt.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
1 time, 15 minutter
Tid i alt
1 time, 20 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Ribbensteg)
1⁄2 dl Soya
1 tsk Sesamolie
  Fiskesauce (5 dråber)
  Frisk ingefær (på størrelse med 1 tommelfinger)
1⁄2 Chili (mellemstærk)
1 fed Hvidløg (stort)
2 spsk Sirup
  Opskriftsgruppe (Stegte nudler)
3 Løg (store)
3 Gulerødder (store)
  Frisk ingefær (1 lille humpel)
2 fed Hvidløg
3 Æg
  Stegesky (Stegesaft fra ribbenstegen)
  Opskriftsgruppe (Tilbehør)
  Koriander (1 bundt)
Vejledning

Ribbensteg

Skær sværen på ribbenstegen på begge led, så der kommer små firkanter på 1*1 cm.

Skær ingefær, chili og hvidløg i små tern.

Bland alle ingredienserne og mariner ribbenstegen i en plasticpose i en time.

Sæt den i ovnen i 1 time på 200 grader celsius, men pas på sværen ikke bliver for sort.
 

Stegte nudler

Skær løg og gulerødder i strimler.

Skær ingefær og hvidløg i små tern.

Skær champignonerne i skiver.

Kog nudlerne efter anvisningen.

Sæt en pande over på fuld power og hæld olie på.

Svits løg, gulerødder, ingefær og chili i et par minutter, tilføj da champignonerne og steg videre i et minut.

Bland nudlerne sammen med grøntsagerne, og skub det hele over i den ene side af panden.

Slå æggene ud i den frie side af panden og rør rundt i dem til de bliver til røræg.

Bland så det hele sammen.

Tilføj stegeskyen fra grisen.

Smag til med salt og ekstra sesamolie og soya.
 

Servering

Server i en skål med skiver af kød på toppen.

Drys med fintsnittet forårsløg, chili og koriander.

Stegte nudler med ribbensteg

Source

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Asiatisk Tunsalat
Opskrift
Theis Astow
Lynstegt makrel
Opskrift
Theis Astow
Cacio e pepe
Opskrift
Theis Astow
Baccalà mantecato
Opskrift
Theis Astow
x