fbpx ✅Stegte kammuslinger med sprødt æble og kantareller | opskrifter | GastroFun.dk

Stegte kammuslinger med sprødt æble og kantareller

Stegte kammuslinger med sprødt æble og kantareller
Sidst ændret:
Tirsdag den 14. januar, 2020 - 12:32
Beskrivelse

Hurtig og velsmagende forret uden gluten. 

Retten bindes dejligt sammen af sprøde æbler, smørstegte kantareller og lækre kammuslinger.

Vi har opskriften fra bogen: "Nemt glutenfrit", hvor forfatteren skriver følgende om opskriften:

"”Havets frugter” er klart min yndlings bestanddel i de ”6 om dagen”, og her kommer kammuslingerne med garanti ind på en førsteplads. Forretten her er en af de mere mættende og kræver en rimelig appetit eller for mit eget vedkommende bare en smule lækkersult."
 

Sværhedsgrad
Udbytte
3 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
15 minutter
Ingredienser
  Kantareller (2 håndfulde og rensede - kan erstattes af andre svampe)
1 spsk Smør
  Peber (fra kværn)
9 Kammuslinger (optøede fra frost kan bruges)
2 spsk Olivenolie
1 Æble (sprødt)
  frisk rosmarin (6 kviste)
Vejledning

Steg kantarellerne møre i smør på en middelvarm pande, indtil væsken fra svampene er fordampet.

Krydr med en lille smule salt og peber; pas på ikke at overkrydre dem.

Fjern kernehuset fra æblet, og skær det i skiver eller tern.

Steg kammuslingerne i olivenolie på en hed pande i kort tid på hver side, så de får en sprød overflade.

Pas på, de ikke brænder sig fast på panden.

Drys med salt, når de er færdigstegte.

Portionsanret æbler, kantareller og kammuslinger.

Pynt med rosmarin.

Source

Nemt glutenfrit

Vi har opskriften fra bogen: "Nemt glutenfrit"

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Med eller uden gluten?
Artikel
Redaktion
Stegte kammuslinger
Opskrift
Per Asmussen
Skaldyr - guide og opskrifter
Artikel
Redaktion
Æbler
Artikel
Redaktion
Sushi-bowl med miso-dressing
Opskrift
fadlsforlag