Stegt hamburgerryg

Stegt hamburgerryg
Beskrivelse

Hvor jeg kommer fra hader vi spild af mad og har masser af teknikker til at trylle en rest om til et lækkert måltid. F.eks. når det kommer til hamburgerryg, så synes jeg altid at vi har rester til overs. I stedet for at at genvarme kødet i ovnen, mikrobølgeovnen eller måske i kogende vand, så kan man slå to fluer med et smæk ved at genvarme dem på en pande. 

Kødet bliver anderledes end det kogte hamburgerryg og giver en hel anden fornemmelse til en ret.

Udbytte
2 Portioner
Foreberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
10 minutter
Ingredienser
250 g Hamburgerryg (Rester. F.eks. fra frost eller tilberedt dagen inden.)
20 g Smør
1 spsk Olie (Smagsneutral)
Vejledning

Kødet er tilberedt, så det handler udelukkende om at få stegeskorpe på kødet samtidig med at det skal genvarmes.
Det er dog vigtigt at det ikke tilberedes for længe, da kødet ikke skal blive tørt.

Nøglen for at lykkedes med stege det er at bruge en meget varm pande. Jeg varmer min pande (uden fedtstof) op og når den er meget varm hælder jeg olien på.

Kødet skæres i lige tykke skiver og lægges på herefter sammen med smørret.

Steg det i 1 minut på hver side og kødet er klar til servering.

Hvis du har ekstra kartofler til overs fra dagen inden, så anbefaler jeg at du serverer den sammen med brasede kartofler.

Stegt hamburgerryg

Stegt hamburgerryg

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier