fbpx Stegt grønkål ✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Stegt grønkål

Stegt grønkål
Sidst ændret:
Fredag den 22. februar, 2019 - 09:05
Beskrivelse

Lækker, sprødbagt grønkål, sundt, nemt og ikke mindst velsmagende. 

Server den sprøde grønkål som en snack, eller prøv den som en vegetarisk erstatning for bacon.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
8 minutter
Tid i alt
18 minutter
Ingredienser
  Grønkål (frisk )
  Olie (majsolie)
  Peber (friskkværnet)
Vejledning

Skyl grønkålen godt og fjern evt. stok.

Afdryp kålen godt og tør den med et viskestykke - den skal være helt tør.

Snit grønkålen groft.

Kom kålen i en frysepose.

Hæld lidt majsolie ned til kålen i posen.

Ryst den godt, så olien fordeles på alle kålbladene. 

Fordel kålen på en bageplade med bagepapir.

Drys med salt og peber.

Bages i ovnen i 5-8 minutter - hold øje hele tiden, den bliver nemt sort!

Grønkål

Noter

Du kan drysse grønkålen med revet parmesanost eller gærflager inden bagning. Gærflager har en smag, der minder om parmesan, men er veganske, og kan derfor spises af dem, der ikke spiser animalske produkter.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier