fbpx ūüćī Stegt fiskefilet ūüćĹ | opskrifter | GastroFun.dk

Stegt fiskefilet

Stegt fiskefilet
Beskrivelse

En spr√łdstegt fiskefilet er altid godt, og s√¶rligt n√•r den, som her, serveres med kartofler, smeltet sm√łr og en frisk r√•kost af √¶bler og guler√łdder.

Retten egner sig både som frokost- og middagsret, og den kan spises året rundt!

F√łlg denne opskrift¬†og du vil f√• en perfekt stegt fiskefilet, der er, som den skal v√¶re - nemlig spr√łd udenp√• og saftig indeni!

Udbytte
2 Personer
Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
  Rasp
  Krydderier (salt og peber)
  Sm√łr (til stegning)
  Olie (til stegning)
Vejledning

Skyl og t√łr fiskefileterne med et stykke k√łkkenrulle.

Pisk ægget sammen med en gaffel i en dyb tallerken.

Hæld rasp ud på en flad tallerken og krydr den med salt og peber. 

Vend fiskefileterne¬†f√łrst i sammenpisket √¶g og derefter i rasp. S√łrg for¬†at fisken¬†er helt d√¶kket, og kom gerne lidt af raspen¬†over fisken.¬†

Varm¬†sm√łr og olie op p√• en pande, lad det bruse af og steg fisken i¬†2-3 minutter p√• hver side ved medium varme.

Vend¬†kun fileterne¬†en enkelt gang under stegningen, s√• du ikke √łdel√¶gger den l√¶kre panering.

Steg desuden¬†ikke fisken for l√¶nge, da den let¬†bliver¬†kedelig og t√łr.

Server de stegte fiskefileter¬†med kogte kartofler, citronb√•de samt¬†lidt smeltet sm√łr.

En frisk r√•kost af revne¬†guler√łdder og √¶bler og¬†en marinade¬†af appelsinjuice smager desuden rigtig godt til fisken.

Stegt fiskefilet

 

Noter

Drys evt. r√•kosten med hakkede mandler eller n√łdder.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier