fbpx 🍴 Stegt fiskefilet 🍽 | opskrifter | GastroFun.dk

Stegt fiskefilet

Stegt fiskefilet
Beskrivelse

En sprødstegt fiskefilet er altid godt, og sÌrligt nür den, som her, serveres med kartofler, smeltet smør og en frisk rükost af Ìbler og gulerødder.

Retten egner sig bĂĽde som frokost- og middagsret, og den kan spises ĂĽret rundt!

Følg denne opskrift og du vil fü en perfekt stegt fiskefilet, der er, som den skal vÌre - nemlig sprød udenpü og saftig indeni!

Udbytte
2 Personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
  Rasp
  Krydderier (salt og peber)
  Smør (til stegning)
  Olie (til stegning)
Vejledning

Skyl og tør fiskefileterne med et stykke køkkenrulle.

Pisk ĂŚgget sammen med en gaffel i en dyb tallerken.

HÌld rasp ud pü en flad tallerken og krydr den med salt og peber. 

Vend fiskefileterne først i sammenpisket Ìg og derefter i rasp. Sørg for at fisken er helt dÌkket, og kom gerne lidt af raspen over fisken. 

Varm smør og olie op pü en pande, lad det bruse af og steg fisken i 2-3 minutter pü hver side ved medium varme.

Vend kun fileterne en enkelt gang under stegningen, sü du ikke ødelÌgger den lÌkre panering.

Steg desuden ikke fisken for lÌnge, da den let bliver kedelig og tør.

Server de stegte fiskefileter med kogte kartofler, citronbüde samt lidt smeltet smør.

En frisk rükost af revne gulerødder og Ìbler og en marinade af appelsinjuice smager desuden rigtig godt til fisken.

Stegt fiskefilet

 

Noter

Drys evt. rükosten med hakkede mandler eller nødder.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, nür du deler dine resultater med os! NÌvn os med tagget @GastroFun.dk pü dine billeder pü Instagram, sü vi kan se, hvordan det gik.

Du kan ogsü bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmül eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĽ Instagram eller Facebook.

SvĂŚrhedsgrad
Sociale medier